علي سعادتمند ادامه داد: اين نوع کارها با خلاقيت و ابداع همراه بوده و هر بار که براي خريد به اين کشورها ميروم، با کارهاي جديدي روبه رو ميشوم.
وي با اشاره به اينکه ارزان بودن اين محصولات نيز به عنوان ويژگي دوم هميشه مورد نظر خريداران است، اظهار داشت: در کشور ما امکان توليد ارزان وجود ندارد، به گونهاي که برخي کارگرهاي خارجي سطح زندگي و توقعات شان بسيار پايين است.
اين فروشنده در خصوص امکان توليد ارزان قيمت محصولات صنايع دستي در کشورمان گفت: در کشور ما روزگار توليد ارزان قيمت محصولات صنايع دستي به پايان رسيده به طوري که با وجود قيمت بالايي که مواد اوليه اين توليدات دارند ، نمي توان به محصولاتي ارزان قيمت و با کيفيت دست يافت.
سعادتمند تصريح کرد: مشکل از جايي آغاز شد که روش بهرهوري درست از صنايع دستي را فراموش کرده و يادمان رفته که اين هنر نيز هم چون ديگر هنرها نياز به تحول داشته و بايد همگام با جامعه پيش رود.
وي خاطرنشان کرد: رونق صنايع دستي در گرو حمايت واقعي از صنعت گران داخلي، ايجاد کارگاه هاي توليدي، راهاندازي سيستم خط توليد و ارزان کردن مواد اوليه به منظور کاهش قيمت تمام شده است.
علي سعادتمند در پايان يادآورشد: در گذشته هنر را از ديگر کشورها ميگرفتيم و با تلفيق آن با فرهنگ خودمان هنري جديد و با قابليت کاربردي ايجاد ميکرديم ولي امروز مشکلات پيش روي صنعتگران خلاقيت را نيز از آنها گرفته است.
111/
انتهای پیام/